Nieuwbouw te Bilthoven Woning met binnenzwembad

Voormalige situatie:

Op dit perceel stond een verouderde woning met aangebouwde garage.

Gerealiseerd project:

Ontwerp en bouw een nieuwe woning. Onder de gehele begane grond een souterrain is gerealiseerd. Een veranda aan de achterzijde en een binnenzwembad in een separaat aan de woning grenzend gebouw.

Ook hier heb ik alle interieur componenten ontworpen, en-suite kasten, badkamer interieur, trappen, wellness ruimte etc.

We hebben ook hier gekozen voor een buitengevel van massieve blokken met een hoge isolatiewaarde, de woning hebben we aan de buitenzijde bekleed met steen, deze zijn vervaardigd uit echte gezaagde keramische stenen in plaats van het gebruik van steenstrips. Het bijgebouw met zwembad is aan de buitenzijde voorzien van een afwerklaag van doorgescheurd pleisterwerk.

Omdat met dit type buitengevels nog nauwelijks ervaringen waren in Nederland,  zijn veel klassieke details door mij ontworpen en verder ontwikkeld samen met de zeer praktisch ingestelde  aannemer, van Donselaar uit Driebergen.